Foto: LETA

"TTT Rīga" basketboliste Binta Dramē līdzjutēju balsojumā atzīta par Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas piektās kārtas labāko spēlētāju.

Rīgas vienība pagājušajā trešdienā izcīnīja sensacionālu panākumu, ar rezultātu 89:81 pieveicot Jekaterinburgas UGMK vienību, kurai pārtrūka 27 spēļu uzvaru sērija.

Dramē bija rezultatīvākā basketboliste mājinieču rindās, 34:03 minūtēs izceļoties ar 25 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām. Zviedrijas izlases pārstāve pagaidām piecos Eirolīgas mačos vidēji izcēlusies ar 15,2 punktiem un 6,4 atlēkušajām bumbām.

Basketboliste izpelnījās 41 procentu balsu, apsteidzot Monpeljē "Basket Lattes" vienības saspēles vadītāju Romeinu Bernīsu, kura uzvarētā spēlē pret ASVEL komandu izcēlās ar 18 punktiem, nerealizējot tikai vienu metienu no spēles. Bernīsa saņēma 30 procentu līdzjutēju simpātiju.

Simboliskajā piecniekā tika iekļauta arī Prāgas ZVVZ USK aizsardze Kristīna Ouvina, Čehijas kluba centra spēlētāju Braionnu Džounsu, kā arī Gdiņas "Arka" uzbrucēja Marija Guliha.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!