Piektdien, 8.martā, tirdzniecības centrā "Spice" Lielirbes ielā 29 pirmajā stāvā pie informācijas centra norisināsies Latvijas Basketbola savienības organizēts pasākums – "Pēcpusdiena ar basketbolu", kura ietvaros tiks izvietota izstāde "Basketbols man pavēra ceļu uz pasauli!", kas vēsta par divkārtējās olimpiskās čempiones Uļjanas Semjonovas unikālo karjeru pasaules basketbola laukumos, organizēti konkursi un demonstrēti karsējmeiteņu un basketbolistu priekšnesumi.

Izstādē, kas pēc pasākuma tiks pārvietota uz t/c Spice 2. stāvu pie "Double Coffee" varēs apskatīt fotostāstu par Uļas ceļu no vecāku mājām Medumu pagastā līdz trim pasaules basketbola Slavas zālēm Springfīldā, Noksvilā un Madridē, kā arī aktīvo darbību pēc basketbolistes karjeras beigām.

Dienā, kad t/c "Spicē" uzsākta izstādes izvietošana, no plkst.17:00-19:00 norisināsies dažādas basketbola aktivitātes – konkursi ar balvām tirdzniecības centra "Spice" apmeklētājiem, basketbola kluba "Biznesa Augstskola Turība" karsējmeiteņu uzstāšanās un basketbola virtuoza Matīsa Elmja priekšnesumi.

Tirdzniecības centra apmeklētāji tiks iepazīstināti ar "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas spēlēs notiekošo akciju "Ar sodiņiem līdz jaunam "Škoda Rapid"". Būs iespēja apskatīt galveno balvu - automašīnu "Škoda Rapid".

Uļjanas Semjonovas karjerai veltītā izstāde "Basketbols man pavēra ceļu uz pasauli!" pirmo reizi bija apskatāma pagājušā gada aprīlī Rīgas Domē. Kopš tā laika izstāde ir pabijusi vairākās pilsētās un pēc izvietošanas t/c Spice turpinās ceļu pa Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!