Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pagājušās sezonas vērtīgākā spēlētāja Jaņņa Adetokunbo sociālā tīkla "Twitter" profilu ceturtdien uzlauzuši kādi hakeri, kuri viņa ziņu lentē sarakstīja ļoti daudz nepiedienīgus tekstus.

Pēc Adetokunbo konta uzlaušanas viņa tvitera ziņu lentē parādījās nepiedienīgi ieraksti par Stefanu Kariju, Lebronu Džeimsu, Kobi Braientu, Krisu Midltonu un Milvoki "Bucks". To varēja izlasīt viņa 1,1 miljons sekotāju.

"Manu kontu uzlauza, un sākta izmeklēšana. Visi ieraksti bija ļoti nepiedienīgi, tāpēc esmu sarūgtināts, ka kāds šādas lietas vispār varēja uzrakstīt," pauda Adetokunbo. "Jūtos slikti, ka šajos ierakstos tika iekļauti "Bucks", Kriss, Lebrons un Kariju ģimene. Īpaši žēl man ir par Braientu ģimeni, jo viņiem šis ir sēru laiks, tāpēc viņiem nevajadzētu tikt iekļauties šādā negativitātē un rupjā uzvedībā. Paldies par atbalstu."

Šajā sezonā Adetokunbo 72 spēlēs vidēji guva 27,7 punktus, izdarīja 5,9 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 12,5 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!