Foto: DELFI
"VEF Rīga" basketbola kluba viceprezidents Valdis Valters atzinis, ka no šosezon komandā iesaistītajiem leģionāriem īpašus rezultātus negaida, turklāt daži no viņiem varētu nepalikt klubā visu sezonu.

"No vienas puses, šie ir ļoti lēti leģionāri, no otras – viņi visi ir pirmgadnieki, un tas nozīmē, ka nekādus brīnumus nevar gaidīt uzreiz," sarunā ar portālu basketbols.eu izteicās Valdis Valters. "Skaidrs, ka Viljamss un Keins ir ņemti, lai nomainītu mūsu latviešu spēlētājus. Neredzu nekādu traģēdiju, jo viņi ir maiņas spēlētāji. Vienīgais nesaprotamais ir Sandersa spēle, jo pārbaudes spēlēs viņš bija labākais, bet te ir pazaudējis visu pārliecību par spēkiem."

Jautāts, vai ārzemju spēlētājiem tiks dots laiks, lai uzlabotu spēli, Valters atbildēja, ka jautājums esot tikai par diviem no viņiem – Sandersu un Viljamsu, "no kura mēs varam jebkurā brīdī atteikties". Baltkrieva Artjoma Parahovska un Tailera Keina sniegums kluba viceprezidentu apmierinot.

Šosezon "VEF Rīga" uzvarējuši trijās no trim Baltijas basketbola līgas (BBL) spēlēm, uzvara gūta arī pirmajā VTB Vienotās basketbola līgas spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!