Foto: Publicitātes attēli

24. un 25.septembrī Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, notiks "Triobet" Baltijas Basketbola līgas (BBL) tradicionālā kausa izcīņa, kurā sacentīsies spēcīgas komandas no Baltijas valstīm, informē organizatori.

Sestdien, 24.septembrī jeb kausa izcīņas pirmajā dienā komandas sacentīsies pusfinālos. Plkst.15:00 četrkārtēji BBL kausa izcīņas trešās vietas ieguvēji BK "Ventspils" pārbaudīs savus spēkus cīņā pret Lietuvas komandu "Šiauliai", bet plkst. 17:30 "Valmiera/ORDO" spēlēs pret "Kalev/Cramo". Kausa izcīņas otrajā dienā plkst. 16:00 notiks spēle par 3.vietu, bet plkst. 18:30 kausa izcīņas finālā iekļuvušās komandas sacentīsies par "Triobet BBL Cup 2016" uzvarētāja titulu un 5000 eiro naudas balvu.

"Triobet BBL Cup 2016" ir tradicionāla Baltijas Basketbola līgas kausa izcīņa, par kuras norises vietu šogad izvēlēta Valmiera. Par kausa izcīņas galveno atbalstītāju ir kļuvis "ORDO Group" – kompānija, kas atbalsta "Basketbola klubu Valmiera" jau piecu sezonu garumā. Līdz šim par BBL kausa izcīņas uzvarētājiem ir kļuvušas dažādu valstu komandas, bet vēl nevienai komandai nav izdevies kļūt par uzvarētājiem vairāk kā vienu reizi.

Pagājušajā sezonā BBL kausa izcīņa nenotika, bet šogad izdevies to atkal sarīkot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!