Foto: F64

Neveiksmi piektajā Turcijas čempionāta spēlē pēc kārtas pirmdien piedzīvoja latviešu basketbolista Kristapa Valtera pārstāvētā Ankaras "Kolejliler" komanda, kas ar 78:83 (20:20, 22:16, 26:18, 10:29) savā laukumā piekāpās līdz šīs sezonas ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālam tikušajai Stambulas "Galatasaray Liv Hospital" vienībai, zaudējot cerības kvalificēties izslēgšanas turnīram.

Valters laukumā pavadīja 16 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienu no četriem trīspunktu metieniem. Viņš bija neprecīzs savā vienīgajā divpunktu metiena mēģinājumā.

Latvietis veica divas rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un saņēma četras piezīmes.

Šī bija trešā reize pēdējās desmit vietējā čempionāta spēlēs, kad Valters nespēja gūt vismaz desmit punktus.

Ar 11 uzvarām 28 mačos "Kolejliler" čempionāta kopvērtējumā ieņem 12.vietu, bet no labāko astotnieka atpaliek par trīs uzvaru tiesu. Līdz sezonas beigām komandai atlikušas vēl divas cīņas.

Valters "Kolejliler" vienībai pievienojās pērnajā jūlijā, pārnākot no Spānijas augstākās līgas (ACB) kluba "Fuenlabrada". Savukārt pagājušās sezonas pirmajos divos mēnešos Valters spēlēja Vācijas komandā Kvakenbrikas "Artland Dragons". Tāpat viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas.

"Kolejliler" komanda šosezon sacentās arī Eiropas kausa izcīņas turnīrā, kur aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!