Foto: Reuters/Scanpix
13 punktus ULEB Eirolīgas spēlē trešdienguva Latvijas saspēles vadītājs Kristaps Valters, taču viņa pārstāvētā Spānijas komanda Malagas "Unicaja" izbraukumā ar rezultātu 66:77 (14:12, 15:22,, 12:28, 25:15) piekāpās Krievijas čempioniem Maskavas CSKA.

Valters šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Tāpat viņš izdarīja divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra trīs pretinieku bumbas, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva četras kļūdas un nopelnīja trīs personiskās piezīmes, tiekot pie 13 efektivitātes koeficenta punktiem.

"Unicaja" komandā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Džoels Frīlends, bet 13 punktus guva arī Tremels Dardens. Tikmēr CKSA komandā ar 17 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās krievu basketbola lielākā zvaigzne Andrejs Kiriļenko.

"Unicaja" komanda B grupas kopvērtējumā ar trīs uzvarām un diviem zaudējumiem ir trešajā pozīcijā, kamēr CSKA ar piecām uzvarām piecās spēlēs ir līderpozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!