Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pārliecinošas uzvaras Spānijas basketbola čempionāta spēlēs svētdien izcīnīja latviešu saspēles vadītāju Kristapa Valtera un Jāņa Blūma pārstāvētās komandas.

Valters 18 laukumā pavadīto minūšu laikā guva 10 punktus , bet viņa pārstāvētā "Fuenlabrada" vienība ar rezultātu 94:74 izbraukumā pieveica "Lagun Aro" komandu.

Valters šajā cīņā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem un divus no trijiem tālmetieniem. Tāpat latvietis atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja četras atlēkušās bumbas un nopelnīja trīs personiskās piezīmes, maču noslēdzot ar 14 efektivitātes punktiem.

Jānis Blūms savas komandas mačā palika bez punktiem, bet viņa pārstāvētā Bilbao "Bizkaia Basket" komanda ar 74:60 pieveica Manrezas "Assignia" vienību.

Latvietis spēlēja 11 minūtes, grozam garām raidot vienu divpunktu metienu un divus tālmetienus. Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas un spēli noslēdza ar -1 efektivitātes punktu.

Kopvērtējumā pēc šiem mačiem "Bizkaia Basket" ar 11 uzvarām 18 spēlēs saglabāja piekto pozīciju, bet "Fuenlabrada" komanda, kas pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, atrodas astotajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!