Foto: F64
Ar labāko efektivitātes koeficientu Spānijas augstākās līgas (ACB) čempionāta spēlē sestdien pozitīvi izcēlās Latvijas basketbolists Kristaps Valters, bet viņa pārstāvētā Malagas "Unicaja" izcīnīja uzvaru.

Aizvadītajā mačā "Unicaja" savā laukumā ar rezultātu 79:66 (19:15, 23:19, 15:16, 22:16) pieveica Vitorijas "Caja Laboral" vienību.

Valters šoreiz laukumā pavadīja 27 ar pusi minūtes, kuru laikā guva 14 punktus, realizējot visus trīs divpunktu metienus, vienu no pieciem tālmetieniem un visus piecus soda metienus.

Vēl Valters izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bet viņa efektivitātes koeficients bija +25, kas bija labākais abu komandu rindās.

Uzvaru sestdien izcīnīja arī Riharda Kuksika pārstāvētā "Valencia Basket" komanda, kas savā laukumā ar 75:67 (22:22, 20:13, 15:26, 18:6) pārspēja Manrezas "Assignia" basketbolistus.

Kuksiks spēlēja 13 minūtes, kuru laikā iekrāja sešus punktus, grozā raidot divus no četriem trīspunktu metieniem. Latvieša efektivitātes koeficients šajā spēlē bija +3.

Jāņa Blūma pārstāvētā pagājušās sezonas fināliste Bilbao "Gescrap Bizkaia" savu spēli aizvadīs svētdien.

"Unicaja" ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs kopvērtējumā pašlaik ieņem trešo pozīciju, "Valencia Basket" vienība tikusi pie sešām uzvarām deviņās spēlēs, kas tai dod ceturto vietu, kamēr "Gescrap Bizkaia" komanda ar trim uzvarām astoņās cīņās atrodas 11.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!