Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas basketbola vicečempioni turpina veikt izmaiņas sastāvā – pirmdien no komandas tika atbrīvots Juris Umbraško, bet uz pārbaudes laiku pievienojās amerikāņu saspēles vadītājs Mičs Džonsons.

Kā informē "VEF Rīga", Umbraško bija uzaicināts uz pārbaudes laiku, jo traumas bija guvuši vairāki "vefiņa" aizsardzības spēlētāji. Tomēr "VEF Rīga" uzskata, ka Umbraško pēc ceļgala traumas vēl nav pietiekamā sportiskā formā, lai palīdzētu komandai, tāpēc nolemts ar viņu neturpināt sadarbību.

Turpmākās divas, trīs nedēļas "VEF Rīga" plāno meklēt vērtīgu papildinājumu komandai, tāpēc uz komandā tiks pārbaudīti vairāki spēlētāji. Kā pirmais Rīgā ieradies Mičs Džonsons, kurš 2009.gadā absolvēja Stenfordas universitāti, spēlēja NBA attīstības līgā, taču turpmāko karjeru pagaidām nolēmis turpināt Eiropā. Interesanti, ka Džonsona tēvs Džons Džonsons savulaik 12 sezonas aizvadīja NBA, kopumā gūstot 11 200 punktus.

Augstus mērķus izvirzījušais "VEF Rīga" šosezon nerāda to sniegumu, un decembrī komanda jau notika izmaiņas. Sākumā tika atbrīvots Raitis Grafs, bet tad arī Dereks Viljamss un Čeins Gadsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!