Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"VEF Rīga" kluba vadība piektdien valdes sēdē pieņēma lēmumu veikt būtiskas izmaiņas komandas sastāvā, pātraucot sadabību ar diviem spēlētājiem, ziņo kluba preses dienests.

Saskaņā ar valdes lēmumu, klubs pārtrauc sadarbību ar latviešu centra spēlētāju Raiti Grafu un amerikāņu saspēles vadītāju Dereku Viljamu, kurš "VEF Rīga" sastāvā pēdējo spēli aizvadīs sestdien Baltijas Basketbola līgas ietvaros pret Tallinas "Kalev/ Cramo".

Izmaiņas "VEF Rīga" komandā līdz ar to nav beigušās – sastāvs vistuvākajā laikā tiks pastiprināts, tāpat iespējamas vēl arī citas izmaiņas.

Kā valdes sēdē atzina kluba galvenais treneris Rimas Kurtinaitis: "Eiropas kausā mums vēl nekas nav zaudēts, situācija nav bezcerīga, taču pārmaiņas ir vajadzīgas. Dereks un Raitis ir labi spēlētāji, tomēr iekļauties komandas šīs sezonas modelī diemžēl neizdevās. Sakām abiem lielu paldies un novēlam sportisko veiksmi turpmākajā karjerā."

Vēl pēc pārbaudes spēlēm septembrī "VEF Rīga" treneris par Dereku Viljamsu izteicās ļoti atzinīgi, norādot, ka līdz ar viņa pievienošanos "komandas sniegums ir krietni uzlabojies".

"VEF Rīga" novebmrī pārtrauca sadarbību ar amerikāņu uzbrucēju Partiku Sandersu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!