Latvijas basketbola uzlecošā zvaigzne, "VEF Rīga" spēlētājs Kristers Zoriks, kuram smagas traumas izjauca Amerikas iekarošanas plānu, citiem jaunajiem basketbolistiem ar došanos uz ASV un īstās universitātes meklēšanu iesaka būt ļoti uzmanīgiem, viņš pastāstīja intervijā raidījumā "Hattrick ar Puči".

"Jāatrod ir īstā vieta. Ir daudzas koledžas, kur nav vērts braukt. Jārunā ar treneriem, jāmēģina saprast kur melo," – intervijā raidījumā "Hattrick ar Puči" saka viens no šīs sezonas lielākajiem pārsteigumiem Latvijas basketbolā.

Sarunā ar Armandu Puči Kristers arī atklās savas pavāra un friziera prasmes, kā arī izstāstīs kā 22 gados nokļūt no Jaunpils līdz Latvijas izlasei.

Armands Puče, ieskatoties starp rindām karstākajās sporta ziņās, komentēs Latvijas kamaniņu braucēju sensacionālos panākumus, Latvijas sieviešu basketbola izlases nekvalificēšanos Eiropas čempionātam, kā arī pasaules hokeja čempionāta aizvadīšanu Latvijā.

Savukārt Hattrick ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece atklās ko nozīmē "ķermeņa akvārijs".

Tieši un personīgi – "Hattrick ar Puči", pirmdienās 21:00 kanālā Best4SportTV un Hattrick Youtube kanālā, bet spilgtākie fragmenti - trešdienās 22:25 kanālā 360TV

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!