Foto: DELFI

Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups cer, ka izdosies klubam piesaistīt Latvijas izlases saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku un vienu no U-20 valstsvienības līderiem Kasparu Vecvagaru.

Kā zināms, Jānis Strēlnieks šobrīd pārstāv Ainara Bagatska trenēto Kijevas "Budiveļņik", bet Vecvagars – Kauņas "Žalgiris". Sociālajā tīklā "Twitter" Jaunups diskusijā ar faniem stāstīja, ka abu basketbolistu pievienošanās "VEF Rīga" komandai esot cerīga.

Strēlnieku ir plānots piesaistīt uz ilgtermiņa periodu, bet "Žalgiris" Vecvagaru esot gatavi tikai izīrēt līdz sezonas beigām. Savukārt, ja tagadējais Rīgas komandas saspēles vadītājs Dereks Brauns turpinās rādīt veiksmīgu sniegumu, tad iespējama ir tikai Strēlnieka pievienošanās, jo tādā gadījumā Vecvagaram vieta komandā neatrastos.

Tuvāko divu nedēļu laikā "VEF Rīga" paziņos jaunumus saistībā kāda ar saspēles vadītāja piesaistīšanu, vēstīja Jaunups.

Strēlnieks ar "Budiveļņik" ULEB Eirolīgā nospēlējis piecas spēles, kurās vidēji gūst astoņus punktus, izdara 3,4 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīna 1,2 atlekušās bumbas. Tikmēr Vecvagaram neizdodas tik pie pietiekama spēles laika "Žalgiris" vienībā.

Kā zināms, "VEF Rīga" komandai šīs sezonas sākums ir ļoti neveiksmīgs, un novembrī kluba basketbolistiem esot iesaldētas algas. No vienības jau atlaists lietuviešu spēlētājs Toms Delininkaitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!