Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"VEF Rīgas" basketbolisti untumaino laika apstākļu dēļ pirmdien nespēja nokļūt Seviljā (Spānijā), kur otrdien komandu gaida cīņa Eiropas Basketbola līgu apvienības (ULEB) Eiropas kausa izcīņā pret vietējo "Cajasol" komandu. Nakti Latvijas komanda pārlaida Barselonā, bet Seviljā ieradīsies tikai dažas stundas pirms spēles sākuma.

Kluba direktore Laila Spaliņa, kas ir kopā ar komandu, pastāstīja, ka pirmdien laika apstākļu dēļ aizkavējies reiss no Kopenhāgenas uz Barselonu, izmainot tālākos vienības ceļošanas plānus. "Nonākot Barselonā, mūsu reiss uz Sevilju jau bija nokavēts. Cita reisa vairs nebija, tāpēc nakti pārlaidām Barselonā. Uz Sevilju izlidosim šodien plkst. 13.15, bet galā būsim neilgi pirms trijiem," informēja Spaliņa.

Viņa atturējās spriest, kādas sekas šāda aizķeršanās varētu atstāt uz komandas sniegumu, jo atbildes uz to sniegs pati spēle, taču situācija neesot patīkama, jo spēles norises pilsētā "VEF Rīga" ieradīsies tikai dažas stundas pirms cīņas sākuma.

Cīņa sāksies plkst. 20.45 pēc vietējā laika, bet Latvijā būs jau plkst. 21.45.

Eiropas kausa izcīņas G grupā līderi ar divām uzvarām ir Jeruzalemes "Hapoel", "Cajasol" un "ČEZ Nymburk" ir pa vienai uzvarai un zaudējumam, bet "VEF Rīga" abās spēlēs ir zaudējuši.

Spēli tiešraidē translēs "Eurosport 2", bet Latvijas TV7 kanālā to varēs skatīties ierakstā no plkst. 22.25.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!