Foto: F64

Basketbola klubs "VEF Rīga" "Aldaris" Latvijas basketbola līgas (LBL) finālsērijas piekto un nepieciešamības gadījumā septīto spēli vēlas aizvadīt "Arēnā Rīga", vēsta komanda.

LBL finālsērijā starp "VEF Rīga" un "Ventspils" komandām pēc divām spēlēm rezultāts ir neizšķirts 1-1, un trešais mačs risināsies ceturtdien Saldū. Ceturtā spēle notiks sestdien, 25.maijā Ventspils Olimpiskajā centrā, bet piekto cīņu Rīgas klubs gatavojas aizvadīt galvaspilsētā. Nepieciešamības gadījumā sestā spēle notiks 29.maijā, septītā – 31.maijā.

"VEF Rīga" ir gandarīts par Saldū aizvadīto finālsērijas pirmo un rīt, 23.maijā, plkst.19:30 gaidāmo otro 'mājas' spēli un pateicas saldeniekiem par atbalstu un enerģisko līdzi jušanu ceļā uz trešo Latvijas čempiona titulu. Tā kā sērija līdz vienas komandas četrām uzvarām nenoslēgsies Rīgas komandas divās 'mājas' spēlēs, klubs nolēmis atlikušās nepieciešamās spēles aizvadīt "Arēnā Rīga". Arī nākamajā sezonā vefieši turpinās viesoties reģionos.

Atgādinām, ka pirms finālsērijas "VEF Rīga" paziņoja, ka turpinās basketbola popularizēšanas kampaņu reģionālajos izbraukumos, izšķirošos maču aizvadot Saldū. Tas izraisīja neviennozīmīgu reakciju līdzjutējos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!