Foto: LETA

Latvijas vicečempione basketbolā "VEF Rīga" šobrīd aktīvi meklē sastāva papildinājumu, turklāt tā joprojām nav apmierināta ar leģionāru pienesumu, aģentūrai LETA atklāja kluba direktors Gatis Jahovičs.

Pagājušajā nedēļā "VEF Rīga" šķīrās no amerikāņu aizsarga Beidena Džeksena, bet pašlaik šī spēlētāja vietā tiek meklēts cits leģionārs.

"Šobrīd meklējam, turklāt, domāju, sastāvā būs vēl izmaiņas," neslēpa Jahovičs, turklāt viņš lika manīt, ka drīzumā rīdzinieki šķirsies arī no Endrū Endrūsa vai Džebrila Durema, jo klubs nav apmierināts ar šo aizsargu sniegumu.

"Spēlētājus šajā sezonas laikā nav viegli atrast. Ja tā būtu, būtu jau uzreiz kādu sameklējuši," atzina "VEF Rīga" direktors, piebilstot, ka izmaiņas varētu būt arī vienības garajā galā.

Šobrīd Rīgas klubam ir arī vairāki savainotie spēlētāji, bet tuvākajā laikā laukumā atgriezīsies Kristaps Janičenoks un Klāvs Čavars.

"Uzskatu, ka "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā līdz šim esam nostartējuši normāli, ko var redzēt arī turnīra tabulā. Savukārt VTB Vienotajā līgā bija plānots vairāk uzvaru. Pāris spēles, kurās zaudējām ar mazu punktu starpību, situāciju tabulā ir sarežģījušas. Izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā mums vēl ir, bet to paveikt būs sarežģīti," izteicās Jahovičs, kurš gan uzsvēra, ka komanda ir kaujinieciski noskaņota par šī mērķa sasniegšanu. "Tiekot pie iepriekš neplānotas uzvaras, mūsu izredzes manāmi palielināsies."

Ar 16 uzvarām 18 spēlēs "VEF Rīga" apvienotā čempionāta kopvērtējumā ieņem otro vietu, atpaliekot vien no Latvijas čempiones "Ventspils", kas guvusi par panākumu vairāk. Savukārt VTB Vienotajā līgā rīdzinieki trim panākumiem 15 mačos ir tikai 13.vietā 14 komandu konkurencē, bet līdz regulārās sezonas beigām šajā turnīrā atlikušas 11 spēles.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!