Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) pirmajā spēlē Latvijas komandu duelī ceturtdien "VEF Rīga", neparādot to labāko sniegumu, ar 59:44 uzvarēja "Valmieru".

Foto galerija

"VEF Rīga", kas pirms sezonas ievērojami pastiprinājās un izvirzīja sev augstus mērķus, spēlē pret vienu no BBL pastarītēm ne reizi nesasniedza pat 20 punktu pārsvaru. Praktiski visu maču VEF bija vadībā un viņu uzvara netika apdraudēta, tomēr Rima Kurtinaita vadītā komanda savā pirmajā oficiālajā spēlē neparādīja gaidīto sniegumu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 17 punktiem bija Artjoms Parahovskis, kurš vienīgais VEF rindās spēja gūt vairāk par 10 punktiem.

"Valmierai" 21 punktu guva Jānis Kaufmanis, bet 10 – Kaspars Cipruss.

Tikmēr citā spēlē "Liepājas lauvas" savā laukumā nespēja pieveikt Lietuvas vienību "Rudupis" un zaudēja ar 75:86. Liepājniekiem 21 punktu guva Mareks Jurevičus, bet 19 punktus - Jurijs Aleksejevs. "Rudupis" rindās rezultatīvākais ar 31 punktu bija Ģedimins Oreliks.

Vēl vienā BBL spēlē ceturtdien zviedru klubs Noršēpingas "Dolphins" savā laukumā ar 97:88 pieveica gauņu vienību "TU/Rock".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!