Foto: DELFI.ee

Basketbola klubs "VEF Rīga" noslēdzis līgumu ar 192 cm garo Latvijas izlases basketbolistu Aigaru Šķēli, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Igaunijas klubā Tallinas "Kalev/Cramo", vēsta kluba preses dienests.

Aizvadītajā sezonā aizsargs pārstāvēja Tallinas "Kalev/Cramo" komandu, spēlējot gan VTB vienotajā basketbola līgā, gan Latvijas-Igaunijas basketbola līgā. Vidēji Šķēle Latvijas-Igaunijas līgā izcēlās ar 11,1 punktu, 4,5 rezultatīvām piespēlēm un 2,8 bumbām zem groziem. VTB vienotajā līgā Šķēlem 11,8 punkti, 3,4 atlēkušās bumbas un 3,9 piespēles.

"Aigars noteikti būs viens no mūsu uzbrukuma līderiem un ar savām prasmēm un ambīcijām palīdzēs uzvarēt spēles. Viņa spēcīgākās puses ir spēles veidošana un spēle ar bumbu," sacīja "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis. "Aigaram ir solīda pieredze, domāju, ka viņš būs ļoti svarīgs spēlētājs, kā arī ceru, ka mēs palīdzēsim Aigaram spert soli uz augšu savā basketbolista karjerā nākotnē."

Iepriekš Šķēle spēlējis Antibas "Sharks", BK "Ventspils", "Valmiera/ORDO", "Jūrmala/Fēnikss" un "Barons" komandās. Šī Aigaram būs atgriešanās "VEF Rīga" rindās, kur aizsargs spēlēja arī 2014./2015. gada sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!