Foto: LETA
Eiropas klubu sacensībās otrdien cīņas uzsāks divi Latvijas vīriešu basketbola klubi "VEF Rīga" un "Ventspils".

Otrajā prestižākajā Eiropas turnīrā – Eiropas kausa izcīņā – dalību uzsāks "VEF Rīga", kas ir ielozēts G grupā. Pirmajā mačā otrdien "vefiņš" viesos tiksies ar Izraēlas klubu "Hapoel Migdal", un spēle sāksies pulksten 19 pēc Latvijas laika. Spēli tiešraidē translēs arī LTV7.

Vēl priekšsacīkstēs G grupā "VEF Rīga" tiksies ar Seviljas "Cajasol" un "CEZ Nymburk" no Čehijas. Pēc divu apļu turnīra grupas divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārta, kur turpinās cīņu par vietu ceturtdaļfinālā.

Tikmēr ventspilnieki pulksten 18 Ukrainā uzsāks Eiropas Izaicinājuma kausa spēli pret Južnijas "Himik". "Ventspils" ir ielozēti B grupā, kurā ir arī vēl Haifas "Maccabi" un "Deutsche Bank Skyliners" no Vācijas. Arī šajās sacensībās pēc divu apļu turnīra divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārtā.

Interesanti, ka "VEF Rīga" un "Ventspils" pirms došanās uz šīm spēlēm veica sastāva izmaiņas. Atgādinām, ka pirmdien "vefiņš" no komandas atskaitīja Patriku Sandersu, bet "Ventspils" pārtrauca sadarbību ar Vladimiru Stimaču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!