Latvijas basketbola vicečempioni "VEF Rīga" konceptuāli vienojušies par komandas trenēšanu ar bijušo leģendāro lietuviešu spēlētāju, olimpisko čempionu Rimu Kurtinaiti, informē "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa.

Paredzams, ka līgums ar Kurtinaiti par komandas trenēšanu tiks noslēgts tuvākajā laikā.

"VEF Rīga" paziņojumā uzsver gandarījumu par vienošanos un uzsver, ka Kurtinaitis ir "izcils basketbola speciālists ar nopietnu pieredzi un lielām ambīcijām, kurš vienlaikus arī ļoti labi pārzina Latvijas spēlētājus un basketbolu".

"Kurtinaitis ir treneris – uzvarētājs. Uzskatu, ka viņš ir viens no labākajiem treneriem Baltijas reģionā un "VEF" ir ļoti paveicies, vienojoties par sadarbību ar šādu speciālistu. Pēc līguma parakstīšanas kopīgiem spēkiem vēl aktīvāk ķersimies pie komandas komplektēšanas. Mēs no Kurtinaiša paņemsim labāko – prasmi uzvarēt," saka "VEF Rīga" viceprezidents Valdis Valters.

Kurtinaitis spēlētāja karjeras laikā bija viens no PSRS izlases un Kauņas "Žalgiris" līderiem., bet pēdējos divus gadus trenēja citu Lietuvas vadošo klubu "Lietuvos Rytas", kuram palīdzēja izcīnīt Lietuvas čempionu titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!