Foto: Reuters/Scanpix

Pēc video atkārtojuma noskatīšanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomasitijas "Thunder" aizsargam Raselam Vestbrukam līga atņēma statistikā nopelnīto "triple-double", kuru viņš izcīnīja nedēļas nogalē notikušajā spēlē pret Maiami "Heat".

Līdz ar to svētdienas spēlē, kurā ar 93:75 pārāki bija "Thunder" basketbolisti, Vestbruks ir guvis 12 punktus, izdarījis 17 rezultatīvas piespēles un savācis deviņas atlēkušās bumbas. Šajā sezonā Vestbruks nopelnījis jau deviņus "triple-double", bet desmitais aizsargam tika atņemts pēc video atkārtojuma noskatīšanās.

"Thunder" basketbolists ar vidēji gūtiem 27,5 punktiem mačā ir labākais spēlētājs līgā šajā statistikas rādītājā. Tāpat Vestbruks ar caurmērā 8,7 rezultatīvām piespēlēm mačā ir ceturtais labākais piespēļu dalītājs NBA.

Jau ziņots, ka februārī Vestbruks tika atzīts par mēneša labāko spēlētāju Rietumu konferencē. Vidēji mačā aizsargs izcēlās ar 31,2 punktiem, 9,1 atlēkušo bumbu un 10,3 rezultatīvām piespēlēm un palīdzēja "Thunder" gūt deviņas uzvaras 12 cīņās.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik "Thunder" ar 40 uzvarām 70 spēlēs ieņem astoto vietu, cīnoties par līdzdalību izslēgšanas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!