Latvijas klubs "Ventspils" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas grupu turnīra pirmā apļa noslēdzošajā mačā izbraukumā ar 81:85 (24:16, 12:23, 14:10, 21:22, 10:14) pagarinājumā trešdien zaudēja Grieķijas vienībai Saloniku PAOK.

"Ventspils" komandai pirmajā puslaikā bija 14 punktu pārsvars, bet ceturtajā ceturtdaļā ventspilnieki atspēlējās no deficīta un izrāva pagarinājumu. Papildlaikā ventspilnieki nespēlēja pārāk veiksmīgi un piedzīvoja zaudējumu.

"Ventspils" sastāvā šajā mačā 20 punktus guva lietuvietis Edgars Zeļonis, kuram arī astoņas atlēkušās bumbas, bet 18 punktus iemeta amerikānis Villijs Dīns. Ar 13 punktiem tikmēr atzīmējās Aigars Šķēle.

PAOK rindās ir latvietis Žanis Peiners, kurš bija pieteikts spēlei, taču savainojuma dēļ laukumā viņš neizgāja.

C apakšgrupas kopvērtējumā līderpozīcijā ar sešām uzvarām septiņās spēlēs atrodas "Neptunas" komanda, kurai ar četriem panākumiem sešos mačos seko "Asvel" un "Ewe Baskets". Pa trim panākumiem izcīnījušas "Ventspils", "Rosa" un PAOK komandas, bet divi panākumi sešos mačos ir "Muratbey" rēķinā, bet "Openjobmetis" basketbolisti bijuši labākie vienā cīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!