Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sakramento "Kings" galvenais treneris trešdien aizvadītajā spēlē pret Kristapa Porziņga pārstāvēto Dalasas "Mavericks" vienību iesaistījās asprātīgā vārdu apmaiņā ar komandas līderi Luku Dončiču.

Jau ziņots, ka Dalasas komanda Dončiča atgriešanās mačā svinēja pārliecinošu uzvaru, ar rezultātu 130:111 pārspējot Sakramento "Kings" basketbolistus.

Spēles trešās ceturtdaļas izskaņā tehnisko piezīmi izpelnījās Sakramento kluba galvenais treneris Lūks Voltons, kurš pēc tam arī izteica piezīmi Dončičam.

"Hei, Luka, izdari man pakalpojumu un iedod viņam [tiesnesim] pēc spēles autogrāfu. Viņš ir tavs fans," repliku Dončiča virzienā veltīja Voltons.

Slovēnijas basketbolists pretinieku trenera teikto gan neuztvēra pozitīvi. Spēlētājam pēc mača tika vaicāts par abu pušu vārdu apmaiņu.

"Viņš par mani pateica kaut ko, kas man nepatika," īsi noteica Dončičs.

Voltons pēc spēles gan precizēja, ka savu sakāmo nav veltījis tieši pašam Dončičam.

"Ļoti cienu viņu. Viņš šonakt darīja, ko vien vēlējās. Viņam pašam neko neteicu. Nezinu, vai viņš domā, ka teicu kaut ko viņam. Viņš ir lielisks spēlētājs, kurš aizveda savu komandu līdz uzvarai," treneri citējis medijs "Dallas Morning News".

"Mavericks" komanda pēc panākuma NBA Rietumu konferencē ar 33 uzvarām un 22 zaudējumiem pakāpās uz sesto vietu. Nākamo maču vienība aizvadīs jau pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma, kad tā 21. februārī viesosies pie Orlando "Magic" basketbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!