Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Sakramento "Kings" līderis Deārons Fokss pirmdien izveicīgā manierē sadeldēja divu punktu deficītu, lai nokārtotu savai komandai iespēju aizvadīt papildlaiku pret Minesotas "Timberwolves" basketbolistiem.

"Timberwolves" komanda spēles ceturto ceturtdaļu uzsāka ar precīzu tālmetienu, kas tai ļāva panākt 22 punktu pārsvaru. Viesi no Sakramento centās atspēlēties, tomēr minūti un 46 sekundes pirms pamatlaika beigām rezultāts vēl bija 117:103 par labu Minesotas vienībai.

Tam sekoja neticama atspēlēšanās, "Kings" nepilnu divu minūšu laikā sadeldējot deficītu līdz trīs punktiem. Taču 4,7 sekundes pirms spēles beigām mājinieku aizsargs Endrjū Viginss apzināti pārkāpa noteikumus pret Deāronu Foksu, lai viņš netiktu pie iespējas izlīdzināt rezultātu.

Fokss pirmo soda metienu realizēja, bet tad otro iespēju izmantoja, lai piespēlētu bumbu sev un izlīdzinātu rezultātu.

Papildlaikā virsroku ņēma "Kings" vienība, kura uzvarēja ar rezultātu 133:129 (24:37, 26:31, 28:29, 41:22, 14:10). Rezultatīvākais uzvarētāju labā bija Badijs Hīlds, kurš izcēlās ar 42 punktiem, bet Fokss atzīmējās ar 22 punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm un septiņām bumbām zem groziem. Mājinieku rindās 36 punkti bija Viginsam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!