Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlē starp Ņujorkas "Knicks" un Čikāgas "Bulls" tikās divi sezonas debitanti - Kristaps Porziņģis un Bobijs Portiss.

Kā ierasts, abi NBA jaunpienācēji tika tieši salīdzināti, un šoreiz nelielu rezultatīvu virsroku ņēma "Bulls" spēlētājs.

Portiss šai mačā, kurā "Bulls" uzvarēja "Knicks" ar 108:81, guva 16 punktus un izcīnīja 10 atlecošās bumbas, realizējot sešus no deviņiem metieniem.

Porziņģis izcēlās ar deviņiem punktiem un deviņām atlecošajām bumbām, vienu precīzu tālmetienu un realizētiem četriem no 14 metieniem.

Ja Porziņģis NBA draftā pirms šīs sezonas tika izvēlēts ar ceturto numuru, Portisam bija jāgaida krietni ilgāk, iekams viņš izdzirdēja savu vārdu un komandu, kas viņu izvēlējās.

"Es sēdēju tur divas, divas ar pusi stundas, līdz nosauca manu vārdu," atceras Portiss. "Viņi (drafta līderi) tur pavadīja 20 minūtes. Tāpēc es esmu gatavs ar viņiem cīnīties."

Portiss šosezon piedalījies 11 spēlēs, laukumā pavadot kopumā 55 minūtes. Tikai piektdienas spēlē pret "Knicks" vien viņš laukumā bija ilgāk nekā iepriekšējos divos mēnešos kopā.

Porziņģa statistika ir krietni iespaidīgāka - viņš bijis laukumā 34 NBA mačos šosezon.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!