Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) dienas TOP 10 atkal iekļuvis latvietis Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas, tomēr šoreiz viņš izcēlās ar kļūdu.

Topa trešajā vietā ierindota epizode, kurā Porziņģis izdarīja ļoti neveiksmīgu piespēli, un bumbu pārtvēra Rasels Vestbruks, kurš aizskrēja pretuzbrukumā un ar spēku trieca bumbu grozā. Šī bija dienas trešā skaistākā epizode.

Jau vēstīts, ka Porziņģa 11 gūtie punkti neglāba "Knicks" komandu no zaudējuma Oklahomasitijas "Thunder" vienībai – 105:116. Uzvarētājiem Vestbruks sameta 38 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles.

""Thunder" pēc pirmās ceturtdaļas sāka daudz labāk spēlēt aizsardzībā, neļaujot mums izmantot savas iespējas," skaidroja Porziņģis, kurš stāstīja, kāpēc "Knicks" neizdevās noturēt droši pārsvaru spēles sākumā. "Vajadzēja labāk nospēlēt situācijās viens pret vienu, taču tas nesanāca. Pēc pirmās ceturtdaļas spēle mainījās. Atkal nerādījām stabilu sniegumu. Iepriekšējās spēles bija labāk, taču šoreiz atkal brīžiem rādījām labu spēli, bet tad mūsu izpildījumā bija kritums, jo demonstrējām basketbolu kādu paši negribam spēlēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!