Televīzijas kanāla "Best4Sport" raidījuma "Bullzeye TV" jaunākajā epizodē viesojās Latvijas basketbola talants Kristaps Porziņģis, kurš pastāstīja par savu izaugsmi, NBA draftu un spēlēšanu izlasē

Kā zināms, Porziņģim šajā vasarā ir ļoti labas iespējas kļūt par visaugstāk izvēlēto latvieti NBA draftā. Līdz šim ar visaugstāko numuru no Latvijas izvēlēts Andris Biedriņš, kuru 2004.gadā ar 11.numuru draftēja Goldensteitas "Warriors".

"Pagaidām nav liels uztraukums, bet, kad aizbraukušu uz ASV, noteikti tas parādīsies. Pagaidām nemēģinu sev radīt uztraukumu. Kā būs tā būs," intervijā sacīja pirms NBA drafta sacīja Porziņģis. Viņš izvairījās nosaukt komandu, kurā vēlas nokļūt, sakot, ka būs priecīgs spēlēt NBA jebkurā gadījumā.

Par gaidāmo NBA draftu ļoti daudz pastāstīja arī Kristapa brālis Jānis Porziņģis, kurš palīdz dažādos organizatoriskos jautājumos.

Runājot par Latvijas izlasi, Kristaps Porziņģis stāsta, ka viņš grib cīnīties par vietu sastāvā, tomēr viņš nav pārliecināts, vai šovasar ir īstais laiks viņam to darīt. Vērtējot situāciju un izzinot kluba plānus, talantīgais basketbolists pieņems lēmumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!