Latvijas basketbola izlases galvenajam trenerim Arnim Vecvagaram uz gaidāmajām valstsvienības spēlēm Pasaules kausa kvalifikācijā pret Melnkalnes un Slovēnijas izlasēm nebūs pieejami deviņi vadošie spēlētāji, tomēr viņš negrasās šo komandu saukt par otro izlasi, jo sastāvā būs labākie pieejamie Latvijas spēlētāji, viņš stāstīja sarunā televīzijas kanāla " 360TV" raidījumā "Hattrick".

Latvijas izlase Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra piektajā posmā savā laukumā 29. novembrī spēlēs pret Melnkalni, bet 2. decembrī izbraukumā pret Slovēniju.

"Spēles būs ļoti grūtas. Viņiem būs viens no optimālākajiem sastāviem, kāds ir iespējams. Savukārt mums, kad atskaita Eirolīgas un NBA spēlētājus, izlasē nebūs deviņu basketbolistu. Es to negribu saukt par otro izlasi. Tā ir Latvijas izlase, un uz doto brīdi tajā būs pieejamie labākie spēlētāji," teica Vecvagars.

Pilnu interviju ar Arni Vecvagaru varēs vērot trešdien pulksten raidījumā "Hattrick" televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!