"VEF Rīga" kluba spēlētāja Aleksandra Madsena trieciens grozā no augšas atzīts par Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas grupu turnīra trešās spēļu kārtas iespaidīgāko momentu, ceturtdien vēstīts "eurohoops.net" tīmekļa vietnē.

Kā ziņots, "VEF Rīga" Viļņā pārspēja "Rytas" ar 85:81 (28:12, 14:33, 18:18, 25:18).

"Vefiešiem" Maikla Kaizera kontā bija 18 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un četri bloķēti metieni, kā arī labākais lietderības koeficients spēlē - 30. 17 punkti, deviņas rezultatīvas piespēles un sešas kļūdas Kailam Almenam, 14 punkti Aleksandram Madsenam, kuram mača labākais +/- rādītājs 13.

11 punktus sakrāja Artis Ate, deviņus - Kristers Zoriks, astoņus - Aizeja Pinjeiro, pievienodams arī septiņas zem groziem izcīnītas bumbas un piecas kļūdas. Seši punkti Aigaram Šķēlem.

Mājinieku rindās 20 punkti un sešas atlēkušās bumbas Martinam Ehodam, 15 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Augustam Marčuļonim, 12 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Gītim Radzevičum, 11 punkti Kristjanam Kitsingam.

Īpaši "eurohoops.net" tīmekļa vietnē izcelts brīdis otrajā ceturtdaļā, kad no labā laukuma stūra Madsens ar driblu tika līdz grozam, ietriekdams bumbu tajā no augšas pāri Ehodam, kura augums ir 2,06 metri un svars - 115 kilogrami.

Ar groza guvumu Madsens panāca 35:33 "VEF Rīga" labā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!