Foto: F64

"Liepājas" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis atzīts par "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) labāko treneri, kamēr "Ogres" pieredzējušais spēlētājs Jānis Pozņaks saņēma "Gada vērtības" balvu, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Šosezon Visocka-Rubeņa vadībā liepājnieki šosezon izcīnīja LBL bronzas godalgas, sērijā ar 3-1 pārspējot "Ogri", Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) ierindojās desmitajā pozīcijā, bet Latvijas kausa izcīņā sasniedza finālu, kurā atzina "VEF Rīga" pārākumu.

Savukārt 39 gadus vecais Pozņaks devās laukumā desmit LBL "play-off" mačos, kuros, vidēji spēlējot 15 minūtes, izcēlās ar 5,4 punktiem un 3,4 atlēkušajā bumbām. Pirms neveiksmes bronzas sērijā ogrēnieši pusfinālā ar 1-3 piekāpās "Ventspilij", bet LIBL regulāro sezonu noslēdza septītajā vietā, pēc tam ceturtdaļfinālā ar 0-2 zaudējot Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Jau ziņots, ka par sezonas progresējušāko spēlētāju tika atzīts "Liepājas" centrs Kārlis Šiliņš, bet labākā tiesneša balva tika piešķirta Oskaram Lucim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!