Foto: AP/Scanpix

Latvijas centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas “Warriors” Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju maiņas pēdējās stundās no Sanantonio "Spurs" ieguva uzbrucēju Ričardu Džefersonu.

“Warriors” komanda Džefersonu iemainīja pret Stīvenu Džeksonu, kuru tikai pirms pāris dienām ieguva no Milvoki “Bucks” komandas, un NBA drafta pirmās kārtas izvēles tiesības.

Šajā sezonā Džefersons vidēji spēlē gūst 9,2 punktus, izcīna 3,5 atlēkušās bumbas un izdara 1,3 rezultatīvas piespēles, bet savā karjeras laikā viņš spēlējis arī Ņūdžersijas “Nets” un Milvoki “Bucks” komandās.

Atgādinām, ka pirms divām dienām “Warriors” aizmainīja savu līdzšinējo līderi Montu Elisu, kā arī centra spēlētājus Epki Judo un Kvami Braunu pret Austrālijas centra spēlētāju Endrjū Bogutu un Džeksonu.

Līdz ar to runas par Biedriņa aizmanīšanu nav piepildījušās. Jau ilgāku laiki bija dažādas spekulācijas, ka Latvijas vienīgo spēlētāju NBA varētu aizmainīt kopā ar Elisu vai Dorelu Raitu, taču šosezon tas vēl nenotika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!