Foto: AFP/Scanpix

Fantastisku Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas sākumu aizvada Goldensteitas "Warriors" komanda, kas 13 spēlēs izcīnījusi 13 uzvaras.

Ceturtdien "Warriors" basketbolisti atspēlēja 23 punktu deficītu un izbraukumā ar rezultātu 124:117 pārspēja Losandželosas "Clippers" spēlētājus.

Pirmajā ceturtdaļā "Clippers" rindās 18 punktus guva Kriss Pols un Losandželosas komanda bija izvirzījusies vadībā ar 30:16, bet otrajā ceturtdaļā mājinieku pārsvars jau bija 23 punkti (50:27). "Warriors" pirmajā puslaikā tālāk pretiniekiem neļāva atrauties, bet trešajā ceturtdaļā sāka deldēt pretinieku pārsvaru. Pirms mača noslēdzošās ceturtdaļas "Warriors" bija iedzinējos vien ar 85:91, bet noslēdzošajā ceturksnī "Warriors" ar vairākiem tālmetieniem pārņēma vadību, kuru noturēja līdz spēles beigām.

"Warriors" komandai 40 punktus guva Stefans Karijs, bet 25 punktus sameta Klejs Tompsons, 21 punktu pievienoja Harisons Bārnss, bet 19 punkti Dreimonam Grīnam. "Clippers" rindās 35 punkti Krisam Polam, bet 27 punkti – Bleikam Grifinam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!