Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldensteitas "Warriors" spēlētājam Dreimonam Grinam par komandas biedra Džordana Pūla iekaustīšanu piespriests naudas sods, vēsta ESPN.

Jau vēstīts, ka video no "Warriors" treniņa, kurā Grīns iesita Pūlam, nonāca tabloīda TMZ rīcībā, kas to publiskoja. Pēc šī incidenta Grīns atvainojās un paziņoja, ka uz kādu laiku nebūs kopā ar komandu.

"Warriors" pēc video nopludināšanas sāka izmeklēšanu, kurš kluba darbinieks ir atbildīgs par skandāla publiskošanu plašākai sabiedrībai. Komandas galvenais treneris Stīvs Kers bija sašutis par notikušo un norādīja, ka šādas epizodes treniņos ik pa laikam atgadās. Turklāt savulaik Čikāgas "Bulls" sastāvā vienā no treniņiem Keram iesita Maikls Džordans.

Grīnam piespriests naudas sods, kura apmērs pagaidām nav publiskots. Paredzams, ka Grīns ceturtdien atgriezīsies komandas sastāvā.

Kers sacīja, ka šī bija lielākā krīze kopš viņš ir ar komandu, un process bija nogurdinošs. Notika sarunas ar abiem konfliktā iesaistītajiem basketbolistiem, un tika meklēti veidi, lai rastu risinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!