Foto: AFP/Scanpix/LETA

Goldensteitas "Warriors" basketbolisti svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otrās kārtas duelī ar rezultātu 117:116 izbraukumā spraigā galotnē pieveica Memfisas "Grizzlies", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

"Warriors" labā aizvadītajā mačā 31 punktu, deviņas rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas iekrāja Džordans Pūls, 24 punkti Stefena Karija kontā, bet 15 punktus guva Klejs Tompsons.

"Grizzlies" komandā Dža Morants izcēlās ar 34 punktiem, 10 atlēkušajām bumbām un deviņām atlēkušajām bumbām, Džarens Džeksons pievienoja 33 punktus un 10 atlēkušās bumbas, bet 14 punktus guva Deantonijs Meltons.

"Warriors" basketbolisti uzvaru nesošo metienu guva 36 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad Tompsons realizēja tālmetienu. Morantam vēl bija iespēja izraut uzvaru, bet viņa metiens no tuvas distances bija neprecīzs. Uzvarētājiem visu otro puslaiku vajadzēja aizvadīt bez sava aizsardzības balsta Dreimona Grīna, kurš pirmajā puslaikā tika izraidīts no spēles par rupju pārkāpumu.

Jau vēstīts, ka Milvoki "Bucks" svētdien izbraukumā ar rezultātu 101:89 pārspēja Bostonas "Celtics", arī pārņemot vadību ar 1-0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!