Foto: F64
Par 2018./2019. gada sezonas Latvijas labākajiem jaunajiem basketbolistiem nosaukti BJBS "Rīga/DSN" audzēknis Artūrs Žagars un BJBS "Rīga/Rīdzene" audzēkne Māra Mote.

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas delegācija otrdien, 4.jūnijā, devās tradicionālajā vizītē uz Saeimu, kur Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece sveica sezonas labākos spēlētājus, trenerus un tiesnešus, kā arī tos jaunos basketbolistus, kuri treniņus un spēles pratuši savienot ar labām sekmēm mācībās.

Žagars un Mote kā sezonas labākie absolventi ieguva Valdemāra Baumaņa kausu.

Par LJBL 2018./2019. gada sezonas treneriem atzīti Arkādijs Bajārs (Talsu Sporta skola), Evija Brokāne (Valmieras Bērnu sporta skola), Ainārs Čukste (BJBS Rīga/ Rīdzene), Raimonds Feldmanis (VEF Skola), Egita Lāce (Liepājas Sporta spēļu skola), Ingūna Markūne (Rīgas 3. BJSS), Ilgonis Pīlāgs (BS "Rīga"), Matīss Vārna (Mārupes SC), Mudīte Zandere (BK "Kolibri") un Oskars Zurkovs ("Rīga/DSN").

Par LJBL sezonas tiesnešiem atzīti Kristiāns Eglītis, Olafs Ozols un Edgars Pavlovskis.

Atzinības rakstus par prasmi savienot basketbola treniņus un spēles ar labām sekmēm mācībās (liecībā neviena atzīme nav zemāka par 7) nopelnījuši 120 LJBL dalībnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!