Labu iespēju iekļūt ULEB Eirolīgas nākamajā kārtā trešdien neizmantoja Kauņas "Žalgiris", kas savā laukumā priekšpēdējās kārtas spēlē dramatiskā cīņā pagarinājumā ar 89:95 piekāpās "Caja Laboral".

Ja "Žalgiris" būtu uzvarējis, tad neatkarīgi no citu spēļu iznākumiem būtu jau nodrošinājis iekļūšanu nākamajā kārtā. Tagad "Žalgiris" komandai jācer uz citu komandu neveiksmi atlikušajās devītās kārtas spēlēs vai arī pašai jāuzvar pēdējā spēlē pēc nedēļas Krievijas klubs "Himki".

Trešdienas spēlē vēl nedaudz vairāk par trīs minūtēm pirms mača beigām "Žalgiris" zaudēja ar 69:80, taču pāris minūtēs izlīdzināja rezultātu 80:80. Pēdējā minūtē abām komandām bija iespējas izraut uzvaru, taču tās netika izmantotas. Pagarinājumā jau sākumā "Caja Laboral" ieguva pārsvaru un to vairs neatdeva, uzvarot un saglabājot cerības iekļūt nākamajā kārtā.

"Žalgiris" labā 17 punktus guva Pauļus Jankūns, bet četri basketbolisti guva pa desmit punktiem katrs. "Caja Laboral" rindās neapturams bija Mirza Teletovičs, kurš guva 32 punktus. Teletovičs atkārtoja Eirolīgas rekordu, realizējot deviņus tālmetienus mačā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!