ULEB Eirolīgā otro zaudējumu šajā sezonā ceturtdien piedzīvoja Lietuvas basketbola grands Kauņas "Žalgiris", kas Belgradā ar 62:68 (14:23, 15:21, 14:10, 19:14) piekāpās "Partizan".

Pēc "Partizan" sākuma izrāviena 9:2 "Žalgiris" basketbolisti ātri atguvās un pietuvojās līdz 10:11, taču līdz pirmās ceturtdaļas beigām "Partizan" palielināja savu pārsvaru līdz 23:14. Otrajā puslaikā "Partizan" turpināja dominēt laukumā, palielinot savu pārsvaru līdz 44:29.

Trešajā ceturtdaļā ritēja līdzīgā cīņā un tikai pēdējās sekundēs Manta Kalnieša iemestais trīspunktnieks deva nelielu cerību "Žalgiris" komandai – 43:54. Ar Mirzas Begiča pūlēm Kauņas klubam pēdējā ceturtdaļā izdevās uz brīdi pietuvoties līdz "-5", taču "Partizan" iniciatīvu neatdeva un uzvarēja ar 68:62.

Zaudējums gan nedaudz labvēlīgs ir "Žalgiris", kas savā laukumā apspēlēja "Partizan" ar 11 punktu starpību. Tādējādi, ja ULEB Eirolīgas pirmā posma A grupas noslēguma kopvērtējumā abām komandām būs vienāds uzvaru skaits, tad augstāku pozīciju ieņems "Žalgiris". Pēc sešām spēļu kārtam abām komandām ir pa četrām uzvarām un tās ieņem otro ("Žalgiris") un trešo vietas.

"Žalgiris" labā Begičs guva 19 punktus, bet Dežuans Kolinss – 12 punktus. "Partizan" labā 19 punktus guva Dragans Milosavļevičs, bet 12 punkti Olivera Lafajeta kontā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!