Foto: F64

Latvijas kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts vēl negrasījās sniegt savu kopsavilkumu par sasniegto FIBA Eirolīgas turnīrā, jo priekšā vēl svarīga spēle par sava laukuma priekšrocībām ceturtdaļfinālā.

Trešdien "TTT Rīga" izbraukumā ar 62:61 izbraukumā pārspēja Turcijas klubu Stambulas "Fenerbahce" un pirmo reizi Latvijas jauno laiku vēsturē iekļuvusi Eirolīgas ceturtdaļfinālā.

"Eirolīga nav beigusies – regulārajā sezonā palikusi vēl viena spēle. Tajā jācīnās par uzvaru un mājas laukuma priekšrocībām ceturtdaļfinālā. Kopsavilkumu izdarīsim pēc pēdējās spēles turnīrā. Tagad noskaņosimies spēlei pret Šopronu," Zībarta teiktais citēts "TTT Rīga" mājaslapā internetā.

Uz Stambulu TTT basketbolistes devās ar mērķi sasniegt izslēgšanas spēles, un uzvara kļuva par vienu no pakāpieniem ceļā uz nākamajiem mērķiem.

"Gan es, gan komanda – koncentrējamies tikai uz izpildāmiem mērķiem. Zinām, kas mums der uzvaras gadījumā. Pašu panākums Stambulā un Kurskas uzvara mājās pār "Avenida" – tās bija divas nepieciešamās sastāvdaļas, lai mēs jau trešdien iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Ar tādu mērķi devāmies uz Turciju. Izdarījām savu darbu un izcīnījām uzvaru. Pēc tam telefonā apskatījāmies Kurskas spēles iznākumu un varējām pateikt komandai par izcīnīto sasniegumu. Trešdienas spēle kļuva par vienu no pakāpieniem ceļā uz nākamajiem mērķiem.

Aivija Slotere vienā no spēles epizodēm guva ceļgala savainojumu, bet pagaidām vēl nav zināma traumas nopietnība, skaidroja Zībarts. "Uzreiz pēc atgriešanās mājās Aivija devās uz medicīnisko izmeklēšanu, kuras pilnie rezultāti kļūs zināmi piektdienas vakarā," viņš sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!