Foto: basket.lv
Latvijas U20 vīriešu izlases (1999./2000. dzimšanas gads) galvenais treneris Kristaps Zeids nosaucis 12 spēlētājus, kas ceturtdien dosies uz U20 Eiropas čempionātu Telavivā, informē Latvijas Basketbola savienība.

Latvijas U20 vīriešu izlases (1999./2000. dzimšanas gads) galvenais treneris Kristaps Zeids nosaucis 12 spēlētājus, kas ceturtdien dosies uz U20 Eiropas čempionātu Telavivā.

No U19 izlases komandai pievienojas saspēles vadītājs Rodrigo Būmeisters, uzbrucējs Oskars Hlebovickis un spēka uzbrucējs Armands Berķis. No spēlētājiem, kuri piedalījās U20 izlases treniņprocesā, mājās paliek Pauls Miglinieks, Rolands Opaļevs un Matīss Surkulis.

"Paldies spēlētājiem, kuri četrapus nedēļas bija šīs komandas dalībnieki, un tādi paliks līdz pat Eiropas čempionāta beigām. Labprāt brauktu uz Telavivu ar visiem 15 spēlētājiem, diemžēl vietu skaits komandā ir ierobežots. Ar visiem izrunājām plusus un mīnusus, ceru, ka visi paliks basketbolā, turklāt Pauls un Matīss varēs cīnīties par vietu U20 izlasē arī nākamgad," saka Latvijas U20 izlases galvenais treneris Kristaps Zeids. "Trešdien divos treniņos būsim pilnā sastāvā, viens treniņš paredzēts piektdien Telavivā, bet jau sestdien dosimies cīņā. Mūs gaida grūts pārbaudījums, taču arī laba iespēja parādīt, ko varam."

Latvijas U20 vīriešu izlase (1999./2000.dzimšanas gads) sestdien, 13. jūlijā, plkst.14:15 Izraēlas pilsētā Telavivā sāks U20 Eiropas čempionāta pirmo spēli ar Vācijas komandu. C grupas turnīrā latvieši vēl cīnīsies ar Spānijas (svētdien plkst.18:15) un Horvātijas (pirmdien plkst.13:45) komandām. Trešdien astotdaļfinālā būs jāspēlē ar kādu no D grupas vienībām (Lietuva, Grieķija, Slovēnija, Polija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!