Visu laiku izcilākā Latvijas basketboliste Uļjana Semjonova pēc gūtās traumas nonākusi reanimācijā, bet viņas dzīvībai briesmas nedraud, vēsta žurnāls "Privātā dzīve".

Semjonovas vadītajā Latvijas Olimpiešu sociālajā fondā žurnālam norādījuši, ka "Semjonova ievietota traumu slimnīcā un atrodas reanimācijā", bet plašākus komentārus nesniedza. Latvijas Basketbola savienībā arī apstiprinājuši, ka leģendārā sportiste atrodas slimnīcā.

"Uļjana ir guvusi traumu, un ārsti šobrīd meklē labāko risinājumu, lai to saārstētu. Viņi dara savu darbu. Vairāk par notikušā apstākļiem man nav tiesību stāstīt," sacījis LBS prezidents Raimonds Vējonis. "Katrā gadījumā, turam roku uz pulsa, un, ja vien būs nepieciešama kāda palīdzība, darīsim visu, lai to sniegtu. Pats galvenais, ka viņas dzīvībai briesmas nedraud. Turēsim īkšķus, lai Uļjana iespējami ātri tiek uz kājām."

Semjonovai šogad apritēja 69 gadi. Kopā ar "TTT Rīga" izcilā basketboliste 15 reizes triumfēja PSRS čempionātā un 11 reizes izcīnīja Eiropas čempionvienību kausu. PSRS izlases rindās Semjonova izcīnīja zelta medaļas 1976. un 1980. gada olimpiskajās spēlēs, trīs reizes ieguva zelta medaļas pasaules čempionātā, kā arī 10 reizes uzvarēja Eiropas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!