Foto: AP/Scanpix
Albānijas izlasei pirmā uzvara Eiropas čempionāta finālturnīrā bija ļoti emocionāls brīdis, sacīja uzvaras vārtu autors Armando Sadiku.

Jau vēstīts, ka EURO 2016 debitante Albānija svētdien izcīnīja pirmo uzvaru EURO 2016, A grupas pēdējās kārtas spēlē ar 1:0 pārspējot Rumāniju. Tādējādi albāņi joprojām saglabā teorētiskas izredzes iekļūt astotdaļfinālā.

"Tas ir ļoti emocionāls brīdis. Mēs jau tagad esam sasnieguši izvirzīto mērķi un esam priecīgi. Esmu ļoti apmierināts, ka guvu vārtus, bet tas ir visas komandas nopelns," UEFA mājaslapā citēts Sadiku. "Es nespēju aprakstīt to momentu, kad guvu vārtus. Tas bija emocionāls moments. Biju sajūsmā, kad redzēju tik daudz albāņus priecājamies un svinam."

Arī Albānijas izlases galvenais treneris Džani de Biasi uzsvēra līdzjutēju nozīmi šajā mačā.

"Esmu pārlecināts, ka mēs sagādājām prieku Albānijas faniem. Ne tikai tiem, kas dzīvo Albānijā, bet arī pārējā pasaulē dzīvojošajiem. Pirmajās divās spēlēs mums neizdevās gūt vārtus, taču mēs spēlētājs ar savām galvām un mentālo spēku," sacīja albāņu treneris.

Tā kā Albānijai jāgaida citu spēļu rezultāti, lai uzzinātu, vai tā spēlēs izslēgšanas spēlēs, komanda turpinās trenēties un būs gatava. "Es domāju, ka esam to pelnījuši," sacīja de Biasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!