Tikai dažas stundas pirms Eiropas futbola čempionāta C grupas izšķirošajām spēlēm UEFA testa režīmā izmēģinājusi Itālijai nelabvēlīgu notikumu scenāriju.

EURO 2012 C grupas mačos pirmdien Spānija tiksies ar Horvātiju, bet Itālija – ar Īriju. Itālijai, lai cerētu uz tikšanu tālāk, mačā obligāti jāuzvar un jācer uz labvēlīgu iznākumu otrā mačā.

Tiesa, Itālijai ceļu varētu aizšķērsot Spānija un Horvātija, ja tās "izdomās" nospēlēt 2:2. Interesanti, ka tieši rezultātu 2:2 spēlē Spānija – Horvātija pirmdien izmēģināja UEFA testa režīmā, pārbaudot, vai darbojas statistikas sistēma. Šo UEFA "sazvērestību" gan redzēja tikai žurnālisti, kuri tobrīd atradās Gdaņskas stadiona preses centrā. UEFA testa režīmā prognozēja, ka spāņiem vārtus gūs Fernando Toress (vēlāk viņš tiks noraidīts) un Anderss Injesta, bet horvātiem – Mario Mandžukičs un Ņikica Jelavičs.

Interesanti, ka 2004.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Itālija jau cieta no šāda rezultāta pēdējā spēlē – toreiz dāņi nospēlēja 2:2 ar Zviedriju, aizliekot itāļiem priekšā kāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!