Foto: Reuters/Scanpix
2. martā līdz šāgada Eiropas futbola čempionāta finālturnīra sākumam ir atlikušas tieši 100 dienas, un turnīra rīkotāji ir atklājuši, kur čempionāta laikā izvēlējušās apmesties 24 dalībvalstis, vēsta UEFA mājas lapa.

Turnīra saimnieki, Francijas izlase, apmetīsies savā treniņu centrā Klērfontēnā Parīzē. Francijas galvaspilsētas apkārtnē dzīvos arī Anglijas, Rumānijas, Krievijas, Portugāles un Īrijas komandas. Īri ir izvēlējušies īsti "karalisku" vietu - Versaļu.

Vācijas valstsvienība izvēlējusies mitināties netālu no Šveices robežas, Evian-le-Benā, savukārt pašreizējie pasaules čempioni spāņi dzīvos nelielā ciematiņā Atlantijas okeāna piekrastē Senmartēnā-de-Rē, kas iekļauts UNESCO pasaules mantojuma sarakstā.

Horvātijas izlase dzīvos vistālāk ziemeļos, netālu no Havras, arī Velsas un Albānijas izlases izvēlējušās ziemeļus, apmetoties pie Rennas.

Polija un Zviedrija dzīvos Atlantijas okeāna krastā netālu no Nantes, Beļģija - Bordo, bet Francijas dienvidus izvēlējās Itālija, Šveice, Austrija, Ukraina, Turcija un Ungārija. Slovākija, Anglija un Norvēģija dzīvos Lionas apkārtnē, bet Čehijas izlases futbolisti - Tūrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!