Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pirmdien, 21. jūnijā, 2021.gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā kļūs zināmas vēl vismaz divas izlases, kas nodrošinās sev vietu astotdaļfinālā.

C apakšgrupā mači Bukarestē un Amsterdamā sāksies plkst.19 pēc Latvijas laika. Bukarestē savstarpējo maču aizvadīs Ukraina un Austrija, bet Amsterdamā - Ziemeļmaķedonija un Nīderlande.

C apakšgrupā pirms pēdējās kārtas pirmo vietu nodrošinājusi Nīderlande, tālāk ar trim punktiem ir Ukraina un Austrija, bet Ziemeļmaķedonija ir bešā.

Ukraina čempionāta ievadā vētrainā mačā atspēlējās un ar 2:3 zaudēja Nīderlandei, bet nākamajā duelī ar 2:1 uzveica Ziemeļmaķedoniju. Ukraiņiem katrā no spēlēm ar gūtiem vārtiem izcēlās Romāns Jaremčuks un Andrijs Jarmolenko.

Austrija vispirms ar 3:1 uzvarēja Ziemeļmaķedoniju, bet pēc tam ar 0:2 atzina Nīderlandes pārākumu.

Ukrainas izlases kodolu veido Kijevas "Dynamo" un Doņeckas "Šahtar" futbolisti, bet no leģionāriem bez Vesthemas "United" pussarga Jarmolenko var izcelt Mančestras "City" aizsargu Oleksandru Zinčenko un Bergāmo "Atalanta" pussargu Ruslanu Maļinovski.

Austrijas valstsvienības spožākā zvaigzne ir nu jau Madrides "Real" aizsargs Dāvids Alaba. Uzbrukumā līderis ir Marko Arnautovičs, kurš pēc vienas spēles diskvalifikācijas šodien varēs atgriezties laukumā. Arnautovičs pirmajā spēlē aizskāra pretiniekus ar rasistiskiem saucieniem, kā dēļ nevarēja doties laukumā cīņā ar Nīderlandi.

Ukrainai šis ir trešais finālturnīrs pēc kārtas, kaut gan padomju laikā tieši Ukrainas futbolisti pēdējās divās desmitgadēs veidoja PSRS izlases kodolu. Austrieši 2008.gadā pirmo reizi kvalificējās finālturnīram, kurā atgriezās 2016.gadā. Austrija ir vienīgā komanda, kuru Latvijai izdevās uzvarēt šī čempionāta kvalifikācijas ciklā.

Pārbaudes spēlēs pirms finālturnīra Ukraina ar 1:0 pieveica Ziemeļīriju un ar 4:0 sagrāva Kipru, bet Austrija ar 0:1 zaudēja Anglijai un spēlēja 0:0 ar Slovākiju.

Abas izlases 2011. un 2012.gadā aizvadīja divas pārbaudes spēles, apmainoties uzvarām ar vienu vārtu starpību.

Ukrainas vienības vadībā ir tās ilggadējā uzbrukuma zvaigzne un vārtu gūšanas rekordists izlasē Andrijs Ševčenko. Austrijas komandu kopš 2018.gada diriģē Vācijas speciālists Franko Foda.

Šīs spēles zaudētāja apakšgrupu turnīru noslēgs ar trīs punktiem un negatīvu gūto/zaudēto vārtu starpību - pirms pieciem gadiem ar šādu bilanci nebija gana, lai iekļūtu astotdaļfinālā kā apakšgrupas trešā labākā komanda.

Nīderlande čempionātu sāka ar grūtu uzvaru 3:2 pār Ukrainu un pēc tam ar 2:0 uzveica Austriju. Divreiz šajās spēlēs izcēlies Denzels Damfrīss. Debitante Ziemeļmaķedonija piedzīvojusi divus zaudējumus - 1:3 Austrijai un 1:2 Ukrainai.

Nīderlande finālturnīrā spēlē ne savā spēcīgākajā sastāvā, jo tai traumas dēļ nevar palīdzēt pussargs Donijs van de Bēks, vārtsargs Jaspers Silesens, kuram pirms finālturnīra tika konstatēta saslimšana ar Covid-19, kā arī vienības labākais aizsargs Virgils van Deiks, kurš nav savlaicīgi atveseļojies pēc smagas ceļa traumas.

Ziemeļmaķedonijai netrūkst izlases rindās spēlējušu vīru, ieskaitot komandas rekordistu ar 38 gūtiem vārtiem 121 spēlē - 37 gadus veco komandas kapteini Goranu Pandevu. Simboliski, ka tieši Pandevs guva Ziemeļmaķedonijas izlases pirmos vārtus.

Nīderlandi kopš pagājušā gada vada vietējais speciālists Franks de Būrs, bet Ziemeļmaķedonijas izlasi kopš 2015.gada stūrē vietējais speciālists Igors Angelovskis.

Sagatavošanās posma laikā Nīderlande spēlēja 2:2 ar Skotiju un ar 3:0 sagrāva Gruziju, kamēr Ziemeļmaķedonija spēlēja 1:1 ar Slovēniju un sagrāva Kazahstānu - 4:0. Nīderlande ar Ziemeļmaķedoniju (iepriekš - Maķedoniju) divreiz tikusies Pasaules kausa kvalifikācijā - 2006.gada atlasē divi neizšķirti, bet nākamajā ciklā divas uzvaras nīderlandiešiem.

Nīderlandes izlase nekvalificējās iepriekšējam finālturnīram un pēc tam arī neaizbrauca uz Pasaules kausu. Tomēr tā ir viena no kontinenta vadošajām komandām, kas 1988.gadā kļuva par čempioni un vēl četras reizes iekļuvusi labāko četriniekā.

Vēlāk plkst.22 sāksies abas B apakšgrupas cīņas - Kopenhāgenā notiks Krievijas un Dānijas pretstāve, bet Sanktpēterburgā gaidāma Somijas un Beļģijas spēkošanās. Krievijas - Dānijas spēle būs vērojama kanālā TV6.

Apakšgrupā pirmo vietu ar sešiem punktiem ieņem Beļģija, kas jau nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā, pa trīs punktiem ir Krievijai un Somijai, bet Dānija palikusi bešā.

Krievija čempionāta ievadā ar 0:3 zaudēja Beļģijai, bet pēc tam ar 0:1 uzvarēja Somiju. Dānija čempionāta pirmajā spēlē zaudēja savu spožāko zvaigzni Kristiānu Ēriksenu un tajā pašā mačā ar 0:1 piekāpās Somijai, bet otrajā cīņā ar 1:2 tika atzīts Beļģijas izlases pārākums.

Krievijas izlases lielākie spēki uzbrukumā ir Artjoms Dzjuba, Aleksejs Mirančuks, Deniss Čeriševs un Aleksandrs Golovins, toties valstsvienībā nav ilggadējā izlases pirmā vārtsarga Igora Akinfejeva.

Dānijas izlasē nav spilgtu zvaigžņu, toties ir sabalansēts sastāvs. Uzbrukumā visas cerības tiek liktas uz Martinu Brētvaitu un Jusufu Pulsenu, bet par vārtu drošību rūpējas Kaspers Šmeihels, kurš ir 1992.gada čempiona Pētera Šmeihela dēls.

Krievija kā neatkarīga valsts savu labāko rezultātu sasniedza 2008.gadā, kad apstājās pusfinālā. Krietni vairāk titulu savulaik bija PSRS izlasei - uzvara 1960.gada meistarsacīkstēs un līdz deviņdesmitajiem gadiem trīs sudraba medaļas, taču šajos panākumos liels ieguldījums ir arī Ukrainas un Gruzijas futbolistiem.

Dānijas izlase savu spožāko panākumu guva 1992.gadā, kad uzvarēja Eiropas čempionātā ar Šmeihelu, Henriku Larsenu un Brienu Laudrupu sastāvā. Savukārt 1984.gadā dāņi bija trešie, bet no pēdējiem četriem finālturnīriem viņi kvalificējušies tikai diviem.

Pārbaudes mačos Krievija spēlēja 1:1 ar Poliju un ar 1:0 pārspēja Bulgāriju, bet Dānija cīnījās 1:1 ar Vāciju un ar 2:0 uzveica Bosniju un Hercegovinu. Abas izlases savā starpā tikušās vienu reizi, 2012.gadā notikušajā pārbaudes mačā ar 2:0 uzvarot krieviem.

Abas izlases vada vietējie treneri - Dānijas komandu diriģē pērn darbu uzsākušais Kaspers Hjulmands, bet Krieviju pēdējos piecus gadus vada Staņislavs Čerčesovs.

Somijas izlase finālturnīrā debitēja ar uzvaru 1:0 pār Dāniju, taču pretinieku sniegumu būtiski ietekmēja Kristiāna Ēriksena saļimšana uz laukuma. Nākamajā spēlē somi ar 0:1 zaudēja krieviem.

Beļģija pirmajā mačā ar 3:0 komfortabli pieveica Krieviju un pēc tam ne tika vieglā cīņā ar 2:1 apspēlēja Dāniju. "Sarkanie velni" jau nodrošinājuši vietu astotdaļfinālā.

Somijas izlases līderis komandas debijā finālturnīrā ir rezultatīvais uzbrucējs Tēmu Puki, kurš sevi apliecinājis Anglijas augstākajās līgās. Beļģijas izlasei ir jaudīgs uzbrukums ar Romelu Lukaku, Drīsu Mertensu, Edenu Azāru un produktīvo Kevins de Brujni, bet vārtus sargā Tibo Kurtuā. Šodienas spēlē nevarēs palīdzēt Torgans Azārs.

Beļģijas izlasi kopš 2016.gada vada Roberto Martiness, kura vadībā viņi 2018.gadā izcīnīja Pasaules kausa bronzu. Pie Somijas vienības stūres piekto gadu pēc kārtas ir Marku Kanerva.

Pasaules ranga līdere Beļģija 1972.gadā izcīnīja trešo vietu un 1980.gadā bija otrā. Tiesa, starp 1988. un 2012.gadu tā finālturnīram kvalificējās tikai vienu reizi.

Somijas futbolisti pārbaudes spēlēs pirms Eiropas čempionāta piedzīvoja divus zaudējumus - 0:2 Zviedrijai un 0:1 vēlāk Baltijas kausā uzvarējušajai Igaunijai. Beļģija cīnījās neizšķirti 1:1 ar Grieķiju un ar 1:0 uzvarēja Horvātiju.

Abu izlašu savstarpējās 11 spēlēs bilance ir gana līdzīga, bet zīmīgi, ka beļģi somus nav pārspējuši kopš 1968.gada un nācies iztikt bez uzvaras garšas pēdējos septiņos mačos. Beļģijai ir trīs uzvaras, Somijai četras, bet četri dueļi noslēgušies neizšķirti, tostarp abu komandu līdz šim pēdējā tikšanās pārbaudes spēlē 2016.gadā, kad tika fiksēts 1:1.

2021.gada Eiropas čempionāta finālturnīrs līdz 11.jūlijam norisināsies Eiropas 11 pilsētās. Kontinenta spēcīgākā komanda tiks noskaidrota Vemblija stadionā Londonā. Atjaunotais Vemblija stadions izlašu turnīru titula maču uzņems pirmo reizi vēsturē, bet tā priekštecī savulaik tika izspēlēts 1966.gada Pasaules kausa fināls un 1996.gada Eiropas čempionāta fināls.

Pirms pieciem gadiem par Eiropas čempioni tika kronēta Portugāle, kas Parīzē notikušajā finālmačā ar rezultātu 1:0 pagarinājumā pārspēja Franciju.

Eiropas čempionāta finālturnīrā 24 komandas sadalītas sešās apakšgrupās pa četrām katrā. Izslēgšanas turnīra pirmajai kārtai jeb astotdaļfinālam automātiski kvalificēsies divas labākās izlases, kā arī tajā iekļūs četras labākās trešo vietu ieguvējas.

Šajā Eiropas čempionātā kopumā tiks aizvadīta 51 spēle. Kad turnīrā piedalījās vēl 16 izlases, bija jānospēlē 31 mačs.

Ziemeļmaķedonijas futbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

vārtsargi: Stole Dimitrijevskis (Madrides "Rayo Vallecano", Spānija), Risto Jankovs (Skopjes "Rabotnichki"), Damjans Šiškovskis (Katokopijas "Doxa", Kipra);

aizsargi: Egzons Bejtulai (Tetovas "Škendija"), Gjoko Zajkovs ("Charleroi", Beļģija), Kire Ristevskis (Limasolas AEL, Kipra), Visars Musliu (Sēkešfehērvāras "Fehervar", Ungārija), Ezģans Alioski (Līdsas "United", Anglija), Stefans Ristovskis (Zagrebas "Dinamo", Horvātija), Darko Velkovskis ("Rijeka", Horvātija);

pussargi: Arijans Ademi (Zagrebas "Dinamo", Horvātija), Eniss Bardi ("Levante", Spānija), Stefans Spirovskis ("Larnaca", Kipra), Bobans Nikolovs ("Lecce", Itālija), Tihomirs Kostadinovs ("Ruzomberok", Slovākija), Ferhans Hasani (Tirānas "Partizani", Albānija), Elifs Elmass ("Napoli", Itālija), Daniels Avramovskis (Kajseri "Kayserispor", Turcija), Darko Čurlinovs ("Stutgart", Vācija), Marjans Radeskis (Strumicas "Akademija Pandev");

uzbrucēji: Gorans Pandevs ("Genoa", Itālija), Aleksandars Trajkovskis ("Mallorka", Spānija), Ivans Tričkovskis (Larnakas AEK, Kipra), Vlatko Stojanovskis ("Chambly", Francija), Krste Velkovskis ("Sarajevo", Bosnija un Hercegovina), Milan Ristovskis (Trnavas "Spartak", Slovākija).

Nīderlandes futbola izlases sastāvs dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā:

vārtsargi: Marko Bizots ("AZ Alkmaar"), Tims Krūls (Noridžas "City", Anglija), Mārtens Stekelenburgs (Amsterdamas "Ajax");

aizsargi: Deilijs Blinds, Juriēns Timbers (abi - Amsterdamas "Ajax"), Matijs de Lihts (Turīnas "Juventus", Itālija), Joels Veltmans (Braitonas un Havas "Albion", Anglija), Denzels Damfrīss (Eindhovenas PSV), Stefana de Vreijs (Milānas "Inter", Itālija), Natans Akē (Mančestras "City", Anglija), Ovens Vijndals (Alkmāras AZ), Patriks van Ānholts (Londonas "Crystal Palace", Anglija);

pussargi: Raiens Gravenberhs, Deivijs Klāsens (abi - Amsterdamas "Ajax"), Frenkijs de Jongs ("Barcelona", Spānija), Mārtens de Rūns (Bergāmo "Atalanta", Itālija), Tons Kopmeiners (Alkmāras AZ), Džeordīno Vijnaldums ("Liverpool", Anglija);

uzbrucēji: Stīvens Berghuiss (Roterdamas "Feyenoord"), Kodijs Gakpo, Donjels Malens (abi - Eindhovenas PSV), Lūks de Jongs ("Seville", Spānija), Memfiss Depajs (Lionas "Olympique", Francija), Vauts Veghorsts ("VfL Wolfsburg", Vācija), Kvinsijs Promess (Maskavas "Spartak", Krievija).

Ukrainas futbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

vārtsargi: Heorhijs Buščans (Kijevas "Dinamo"), Andrijs Pjatovs, Anatolijs Trubins (abi - Doņeckas "Šahtar");

aizsargi: Eduards Soboļs ("Brugge", Beļģija), Ilļa Zabarnijs, Vitālijs Mikoļenko, Oleksandrs Karavajevs, Oleksandrs Timčuks, Deniss Popovs (visi - Kijevas "Dinamo"), Serhijs Krivcovs, Mikola Matvijenko (abi - Doņeckas "Šahtar");

pussargi: Serhijs Sidorčuks, Mikola Šaparenko, Viktors Cigankovs (visi - Kijevas "Dinamo"), Marloss, Tarass Stepaņenko, Heorhijs Sudakovs (visi - Doņeckas "Šahtar"), Andrijs Jarmolenko (Vesthemas "United", Anglija), Ruslans Maļinovskis (Bergāmo "Atalanta", Itālija), Jevhens Makarenko (Kortreikas KV, Beļģija), Oleksandrs Zinčenko (Mančestras "City", Anglija), Romāns Bezuss ("Ghent", Beļģija), Oleksandrs Zubkovs (Budapeštas "Ferencvaros", Ungārija);

uzbrucēji: Romāns Jaremčuks ("Ghent", Beļģija), Artems Besedins (Kijevas "Dinamo"), Artems Dovbiks ("Dnipro-1").

Austrijas futbola izlases sastāvs dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā:

vārtsargi: Daniels Bahmans ("Watford", Anglija), Pavao Pervans ("VfL Wolfsburg", Vācija), Aleksandrs Šlāgers (Lincas ASK);

aizsargi: Dāvids Alaba (Madrides "Real", Spānija), Aleksandars Dragovičs (Leverkūzenes "Bayer", Vācija), Marko Frīdls (Brēmenes "Werder", Vācija), Martins Hinteregers (Frankfurtes "Eintracht", Vācija), Štefans Lainers (Menhengladbahas "Borussia", Vācija), Filips Līnharts ("Freiburg", Vācija), Štefans Pošs ("Hoffenheim", Vācija), Kristofers Trimmels (Berlīnes "Union", Vācija), Andreass Ulmers ("Salzburg");

pussargi: Juliāns Baumgartlingers (Leverkūzenes "Bayer", Vācija), Kristofs Baumgartners, Florians Grilličs (abi - "Hoffenheim", Vācija), Štefans Ilsankers (Frankfurtes "Eintracht", Vācija), Konrāds Laimers, Marsels Zabicers (abi - "Leipzig", Vācija), Valentīno Lazaro (Menhengladbahas "Borussia", Vācija), Luiss Šaubs ("Lucerne", Šveice), Ksavers Šlāgers ("VfL Wolfsburg", Vācija), Alesandro Šepfs (Gelzenkirhenes "Schalke 04", Vācija);

uzbrucēji: Marko Arnautovičs ("Shanghai Port", Ķīna), Mihaels Gregoričs ("Augsburg", Vācija), Saša Kalajdžičs ("VfB Stuttgart", Vācija), Karims Onisivo ("Mainz 05", Vācija).

Krievijas futbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

vārtsargi: Jurijs Djupins (Kazaņas "Rubin"), Matvejs Safonovs ("Krasnodar"), Antons Šuņins (Maskavas "Dinamo");

aizsargi: Georgijs Džikija (Maskavas "Spartak"), Igors Divejevs, Māriu Fernāndešs (abi - Maskavas CSKA), Romāns Jevgeņjevs (Maskavas "Dinamo"), Vjačeslavs Karavajevs (abi - Sanktpēterburgas "Zeņit"), Fjodors Kudrjašovs ("Antalyaspor", Turcija), Andrejs Semjonovs (Groznijas "Akhmat");

pussargi: Dmitrijs Barinovs, Rifats Žemaļetdinovs (abi - Maskavas "Lokomotiv"), Maksims Muhins (Maskavas CSKA), Aleksandrs Golovins ("Monaco", Francija), Daņils Fomins (Maskavas "Dinamo"), Romāns Zobņins (Maskavas "Spartak"), Daļers Kuzjajevs, Magomeds Ozdojevs, Jurijs Žirkovs (visi - Sanktpēterburgas "Zeņit"), Deniss Čeriševs ("Valencia", Spānija);

uzbrucēji: Artjoms Dzjuba (Sanktpēterburgas "Zeņit"), Aleksejs Jonovs ("Krasnodar"), Deniss Makarovs (Kazaņas "Rubin"), Aleksejs Mirančuks (Bergāmo "Atalanta", Itālija), Antons Zabolotnijs (Maskavas CSKA), Aleksandrs Soboļevs (Maskavas "Spartak").

Dānijas futbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

vārtsargi: Kaspers Šmeihels (Lesteras "City", Anglija), Frederiks Rennovs (Gelzenkirhenes "Schalke 04", Vācija), Jonass Lesls (Herningas un Ikastas "Midtjylland");

aizsargi: Simons Kērs ("AC Milan", Itālija), Andreass Kristensens (Londonas "Chelsea", Anglija), Janniks Vestergords ("Southampton", Anglija), Joakims Mehle (Bergāmo "Atalanta", Itālija), Jenss Strigers Larsens ("Udinese", Itālija), Joakims Andersens (Londonas "Fulham", Anglija), Nikolajs Boilesens ("Kobenhavn");

pussargi: Kristians Ēriksens (Milānas "Inter", Itālija), Tomass Dileinijs (Dortmundes "Borussia", Vācija), Pjērs Emīls Hojbjergs (Totenhemas "Hotspur", Anglija), Kristians Nergords, Matiass Jensens (abi - "Brentford", Anglija), Anderss Kristiansens ("Malmo", Zviedrija), Dāniels Vass ("Valencia", Spānija), Roberts Skovs ("Hoffenheim", Vācija);

uzbrucēji: Martins Brētvaits ("Barcelona", Spānija), Jusufs Poulsens ("Leipzig", Vācija), Jonass Vinds ("Kobenhavn"), Kaspers Dolbergs ("Nice", Francija), Andreass Korneliuss ("Parma", Itālija), Andreass Skovs Olsens ("Bologna", Itālija), Mikels Damsgords ("Sampdoria", Itālija).

Beļģijas izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

vārtsargi: Tibo Kurtuā (Madrides "Real", Spānija), Simons Miņolē (Briges "Club Brugge"), Matcs Selss ("Strasbourg", Francija);

aizsargi: Tobijs Alderveirelds (Totenhemas "Hotspur", Anglija), Dedriks Bojata (Berlīnes "Hertha", Vācija), Džeisons Denajērs (Lionas "Olympique", Francija), Jans Vertongens (Lisabonas "Benfica", Portugāle), Tomass Vermālens (Kobes "Vissel", Japāna), Timotijs Kastaņs (Lesteras "City", Anglija), Tomā Menjē (Dortmundes "Borussia", Vācija);

pussargi: Janniks Karasko (Madrides "Atletico", Spānija), Nasers Šadlī (Stambulas "Basaksehir", Turcija), Leanders Dendonkers (Vulverhemptonas "Wanderers", Anglija), Kevins de Brujne (Mančestras "City", Anglija), Torgans Azārs (Dortmundes "Borussia", Vācija), Deniss Praets, Juri Tīlemanss (abi - Lesteras "City", Anglija), Hanss Vanakens (Briges "Club Brugge"), Aksels Vitsels (Dortmundes "Borussia", Vācija), Edens Azārs (Madrides "Real", Spānija);

uzbrucēji: Mišī Bačuajī, Kristiāns Benteke (Londonas "Crystal Palace", Anglija), Žeremī Doku (Rennas "Stade Rennais", Francija), Romelu Lukaku (Milānas "Inter", Itālija), Drīss Mertenss ("Napoli", Itālija), Leandro Trosārs (Braitonas un Havas "Albion", Anglija).

Somijas izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

vārtsargi: Lukāšs Hrādeckis (Leverkūzenes "Bayer, Vācija), Jesse Joronens ("Brescia", Itālija), Ansi Jākola (Bristoles "Rovers", Anglija);

aizsargi: Sauli Veisenens (Veronas "Chievo", Itālija), Pauluss Arajūri ("Pafos", Kipra), Daniels O'Šonesijs (Helsinku HJK), Jere Uronens ("Genk", Beļģija), Nikolass Hemeleinens (Londonas "Queens Park Rangers", Anglija), Tomass Lams ("Zwolle", Nīderlande), Roberts Ivanovs (Poznaņas "Warta", Polija), Juka Raitala (Minesotas "United", MLS), Jonta Toivio ("Hacken", Zviedrija);

pussargi: Piri Soiri, Joni Kauko (abi - "Esbjerg", Dānija), Glens Kamara (Glāzgovas "Rangers", Skotija), ("Esbjerg", Dānija), Onni Valakari ("Pafos", Kipra), Rasmuss Šillers (Stokholmas "Djurgardens", Zviedrija), Tims Sparvs (Larisas AEL, Grieķija), Roberts Teilors ("Brann", Norvēģija), Robins Lods (Minesotas "United", MLS);

uzbrucēji: Tēmu Puki (Noridžas "City", Anglija), Markuss Forss ("Brentford", Anglija), Lasi Lapalainens ("Montreal", MLS), Joels Pohjanpalo (Berlīnes "Union", Vācija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!