Foto: RIA Novosti/Scanpix
Anglijas izlase treniņos esot strādājusi pie 11 metru sitienu izpildīšanas, bet tas viņiem nepalīdzēja 2012.gada Eiropas futbola čempionāta ceturtdaļfināla spēlē ar Itāliju, pēc zaudējuma teica Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons.

Atgādinām, ka Anglijas izlase mača pamatlaikā un papildlaikā cīnījās bezvārtu neizšķirti ar Itālijas futbolistiem, bet pēcspēles sitienu sērijā viņiem piekāpās ar 2:4.

"Angļu futbolisti smagi cīnījās. Fani to novērtēja un viņi bija lieliski, nekad nebiju redzējis tādu atbalstu," pēc mača "BBC Sport" sacīja Anglijas izlases treneris. "Es cerēju, ka šajā turnīrā mēs uzvarēsim pēcspēles sitienu sērijā. Šoreiz treniņi šajā spēles elementā nepalīdzēja."

Aizvadītajā mačā Anglijas izlasē pēcspēles sitienus nerealizēja Ešlijs Jangs un Ešlijs Kouls, bet Hodžsons uzsvēra, ka treniņos viņi sitienus realizēja pārliecinoši.

"Mums bija pieci labi pēcspēles sitienu izpildītāji. Treniņos Kouls un Jangs šos sitienus realizē regulāri," turpināja Hodžsons. "Tomēr ir jāsaprot, ka viņiem bija nogurušas kājas un milzīgs spiediens. Itālija šajā elementā bija labāki, nekā mēs. Pirlo pēcspēles sitiens to pierādīja."

"Iespējas uzvarēt bija abām komandām. Mēs sākām strauji nogurt un nespējām ar to tikt galā. Ja mēs būtu zaudējuši pamatlaika pēdējās minūtēs vai pagarinājumā, tas būtu mazāk sāpīgi. Tomēr es domāju, ka varam aiziet ar augsti paceltu galvu," teica Anglijas treneris.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!