Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Eiropas futbola čempionāta ("Euro 2020") D grupas mačā Londonā divu Lielbritānijas futbola valstsvienību cīņā Anglija un Skotija cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0.

Jau spēles 11. minūtē Džons Stounss pēc stūra sitiena ar galvu izspēles izdarīja sitienu pa vārtiem, taču trāpīja pa vārtu stabu. Anglijas futbolisti vairāk darbojās ar bumbu turpinājumā, tomēr arī skotiem izdevās teicama vārtu gūšanas iespēja, kad 30. minūtē Stīvens O'Donels uzņēma bumbu un no gaisa sita ar kāju. Šajā epizodē savu komandu no vārtu zaudējuma glāba Džordans Pikfords.

Pirmais puslaiks noslēdzās ar to, ka ik pa laikam abas komandas saasināja situāciju pretinieku soda laukuma tuvumā.

Otrā puslaika sākumā Anglijas izlases spēlētājs Meisons Mounts izdarīja sitienu no soda laukuma līnijas, bet vārtsargs Deivids Māršals bumbu atvairīja. 63. minūtē arī Skotijas izlasei bija vēl viena iespēja gūt vārtus – Lindons Daikss pēc stūra sitiena izspēles izdarīja sitienu, kuru pēdējā brīdī bloķēja Rīss Džeimss.

79. minūtē Anglijas izlases spēlētāju Rahīmu Strērlingu nogāza soda laukumā, bet Endrū Robertsona darbībās noteikumu pārkāpums netika fiksēts. Līdzīgā cīņā vārti tā arī netika gūti.

D apakšgrupā Čehijai un Anglijai ir pa četriem punktiem, bet pa vienam ir Horvātijai un Skotijai.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī derbija teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

$duelID=1475;$eventID=29;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!