Foto: AFP/Scanpix
Itālijas futbola izlases tumšādainais uzbrucējs Mario Balotelli izteicies, ka nogalinās cilvēku, kurš sadomās Eiropas čempionāta finālturnīra laikā viņam mest ar banānu, vēsta "Goal.com".

Dažas dienas pirms EURO 2012 sākuma futbola sabiedrību satricināja BBC raidījuma "Panorama" veidotā dokumentālā filma par rasismu un huligānismu abās Eiropas čempionāta rīkotājvalstīs Ukrainā un Polijā. Pēc šokējošu video kadru parādīšanas pēdējās dienās pirms EURO 2012 arvien vairāk tiek runāts par cīņu pret rasismu un huligānismu, nevis par sportisko pusi.

Tagad ar asiem izteicieniem klajā nācis arī itāļu futbolists Mario Balotelli.

"Vienreiz mani apvainoja divi vai trīs puiši, bet par laimi policija atbrauca ātri. Varu zvērēt, ka es viņus būtu labi piekāvis. Es viņus vienkārši iznīcinātu. Ceru, ka nekas tāds vairs neatkārtosies," "goal.com" citē itāļu futbolistu. "Ja uz ielas kāds manā virzienā metīs banānu, tad man nāksies iet cietumā, jo es viņu nogalināšu. Skatīsimies, kas notiks EURO 2012 laikā. Ceru, ka turnīrs noritēs bez problēmām. Ja nu tomēr kaut kas notiks, tad es uzreiz atstāšu laukumu un došos mājup."

2012.gada Eiropas čempionāta finālturnīrs Polijā un Ukrainā sāksies 8.jūnijā, bet fināls notiks 1.jūlijā. Itālijas futbola izlase priekšsacīkstēs spēlēs C grupā, kurā vēl ir pašreizējā Eiropas čempione Spānija, Horvātija un Īrija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!