Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Anglijas futbola izlasei otrdien Eiropas čempionāta finālturnīra D grupas pēdējā spēlē pret Čehiju nevarēs palīdzēt Meisons Maunts un Bens Čilvels, kuri piesardzības nolūkos izolēti no komandas, lai mazinātu riskus saistībā ar iespējamo Covid-19 izplatību, vēsta BBC.

Pagājušā piektdienā "Euro 2020" spēlē Anglija cīnījās neizšķirti ar Skotiju, bet pēc mača abi minētie futbolisti manīti kopā ar Skotijas izlases futbolistu Billiju Gilmoru – komandas biedru "Chelsea" rindās. Gilmoram vēlāk konstatēts Covid-19, tāpēc izolāciju nāksies ievērot arī Mauntam un Čilvelam.

Abiem Anglijas izlases futbolistiem Covid-19 testi gan bijuši negatīvi.

Maunts un Čilvels izlaidīs ne tikai otrdienas spēli un Anglijas izlases treniņus, bet, visticamāk, nevarēs palīdzēt Anglijai astotdaļfinālā. Abiem futbolistiem pašizolācijā jāatrodas līdz 28. jūnijam, bet, atkarībā no otrdienas spēļu iznākumiem, Anglijai astotdaļfināla spēle var notikt 27., 28. vai 29. jūnijā.

Maunts piedalījās abās Anglijas izlases spēlēs un nospēlēja "no zvana līdz zvanam", bet Čilvels pagaidām nav devies laukumā Anglijas izlases spēlēs "Euro 2020".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!