Foto: Reuters/Scanpix
Pēc neizšķirta 1:1 Eiropas čempionāta finālturnīra mačā pret Itālijas futbola izlasi neapmierinātību ar Gdaņskas laukuma kvalitāti izteica Spānijas futbola valstsvienība.

"Laukums, kas ir tik sauss, nenāk par labu ne futbolam, ne skatītājiem," pēc spēles preses konferencē paziņoja Spānijas izlases galvenais treneris Visente del Boske. "Ja laukums būtu bijis ātrāks, tad no tā iegūtu abas komandas."

Trenera vārdiem piekrita arī spāņu uzbrucējs Fernando Toress, kurš atzina, ka šāds laukuma stāvoklis bija priekšrocība Itālijas komandai. "Lielākā daļa mūsu futbolisti izrādīja neapmierinātību ar laukuma kvalitāti jau pirms mača sākuma," atklāja Toress.

Uzbrucējam piebalsoja arī komandas pussargs Andress Injesta, kurš atzina, ka, skatītājiem futbols būtu bijis tīkamāks, ja laukums būtu bijis labākā kvalitātē.

Spāņi EURO 2012 C grupas pirmajā spēlē ar Itālijas valstsvienību mača 61.minūtē pēc Antonio di Natale sitiena nonāca zaudētājos ar 0:1, taču pēc trim minūtēm Sesks Favregass panāca neizšķirtu. C grupas otrajā spēlē Horvātija ar 3:1 pārliecinoši pārspēja Īrijas valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!