Foto: Reuters/Scanpix

Velsas futbola izlases spēlētājiem nebūs ļauts uz 2016. gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīru ņemt līdzi sievas un draudzenes, vēsta britu mediji.

Izlases galvenais treneris Kriss Koulmans uzsvēris, ka turnīra grafiks ir diezgan saspringts un vismaz pirmajā kārtā spēlētāju partnerēm būs jāpaliek mājās, lai futbolisti pilnībā varētu koncentrēties darbam. Arī viņš pats ievērošot šo aizliegumu.

"Mums būs trīs spēles un mūsu viesnīcā tai laikā nebūs ne ģimeņu, ne draudzeņu, ne sievu," portāls "Sky Sports" citē Velsas izlases galveno treneri. "Grupu turnīrā 10 dienu laikā mums būs jāaizvada trīs spēles, un nebūs laika viņām, jo mēs gatavosimies, dosimies uz spēlēm, spēlēsi, brauksim atpakaļ."

"Esam sev pateikuši, ka ir jātiek cauri grupu turnīram, jo pēc tam būs sešu dienu pārtraukums, kad varbūt varētu vienu dienu atļaut arī pavadīt ar ģimeni," piebilst treneris.

Velsas futbola izlase Eiropas čempionata finālturnīrā spēlēs pirmo reizi pēc 58 gadu pārtraukuma; tā ielozēta vienā grupā ar Slovākiju, Angliju un Krieviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!